Frivillig

Bli med på noe gøy, lærerikt og utfordrende – jobb som frivillig på YezzFest! 


For at vi skal kunne få hjulene til å gå rundt trenger vi derfor mange engasjerte frivillige som bidrar til å skape den magiske YezzFest festivalen.

Alt foregår i sosiale omgivelser, og med nesten 50 frivillige på jobb over en god uke ,er det lett å skaffe seg et knippe nye venner. Som frivillig på Yezzfest jobber du med noen av musikk- og festivalbransjens mest profesjonelle folk.

Hva kan jeg jobbe med?


Bar


Har du alltid hatt lyst til å være bartender, eller skjenker du raskere enn din egen skygge? Da er jobben i baren noe for deg! I bar trenger vi folk med godt humør, tålmodighet og som er effektiv og liker litt hektiske dager. 


Salg, service og info


Er du utadvendt, hjelpsom, positiv og glad i å yte skikkelig god service? Da kan du bli festivalgjestenes første møte med festivalen, og oppgavene vil kunne bestå i alt fra å bytte billett til festivalbånd og å akkreditere presse- og bransjefolk, til å besvare spørsmål og veilede publikum i Informasjonen. Er du positiv, effektiv eller sitter du kanskje på en liten forkjærlighet for å bli kvitt køer? Da hører du hjemme her!

Miljø og renovasjon

Har du en miljøverner i magen? Er du en rev på å sortere papp fra plast eller generelt opptatt av miljøet? I miljøpatruljen er du den som sørger for å gjøre festivalområdet ryddig og trivelig for alle gjestene. Som miljøpatrulje har du mulighet til å jobbe under festival, etter festival, eller gjøre nattrydding mellom festivaldagene.


Frivilligservice


Våre frivillige er festivalens sevje! I frivilliginnsjekken blir du den de frivillige møter aller først. I tilbringertjenesten følger du de frivillige til sine poster. Som solskinnspatrulje ser du til at de frivillige får litt ekstra omsorg og hyggelig oppmerksomhet når det trengs, ved f.eks. å dele ut vann og snacks til andre frivillige. Du er tilgjengelig og trår til der du behøves.


Hva får jeg?


  • 1 vakt = 1 dagspass. Jobber du 3 vakter får du 1 festivalpass . 

  • Nye bekjentskap

  • Verdifull erfaring

  • Mat når du jobber


Krav til frivillige


Når du er på jobb, er det viktig at jobben er første prioritet. Du skal være edru på jobb, møte opp presist og jobbe alle avtalte timer. 

Vi sørger for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt at du får arbeidsinstrukser og mat den dagen du jobber. Du vil altså gå glipp av konsertene og annen moro mens du er på jobb, men vi lover god stemning og masse smil på jobb – så kan du nyte konsertene med mer når du har fri.

Dersom du ikke kan jobbe, skal du si ifra så fort som mulig.


Aldersgrenser


Generell aldersgrense for å være frivillig på YezzFest er 18 år. 

Høres dette ut som noe du har lyst til og være med på ,så send oss en mail med hva du kunne tenke deg og jobbe med , hvem dager du kan jobbe og litt om deg selv . så skal vi ta kontakt når vi får en oversikt over alle som melder sin interesse . 

Dagene vi trenger frivillig hjelp på er Onsdag 17 opprigg ,fredag 19  ,fredag 26 ( oppmøte 17 denne dagen ) og lørdag 27 ( første oppmøte her er 14.oo . andre oppmøte er 18.00 ) Her kommer det vaktplaner når vi får en oversikt over hvem som vil og kan jobbe . Siste dagen vi trenger frivillige er Søndag 28 til nedrigg av festivalområdet .


La oss høre fra deg , festival er gøy :)